Bericht versturen
aboutus

lopende band

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 0

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 1


 

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 2

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 3

 

 
Inleiding:
 

Toejuichingen de Verpakking is een professionele plastic verpakkende die onderneming bij de kruising van de Weg van Huadu Kongtai en Fenghuang-Road wordt gevestigd. Wij verzetten ons altijd Overpackaging en blijven in de innovatie van de productportefeuille investeren. Wij dienen hoofdzakelijk de schoonheidsmiddelen en de voedselindustrieën, en onze specialiteitproducten omvatten de Gespoten Tribune van de Spuitenzak GLB、 op de Klep、 Koffie die van de Zakken、 Koffie、 en de Valse Spijkeruiteinden verpakken.

 

Het bedrijf werd gevestigd in 2007 en heeft een onafhankelijke afdeling van de vormontwikkeling, die scherp-randtechnologie en ontwerp, en onophoudelijk lancerings innovatieve producten toepassen. Momenteel, hebben wij meer dan 20 efficiënt productiemateriaal, dat niet alleen productiecapaciteit verzekert maar ook productiekwaliteit verzekert.

 

Elk jaar, verlenen wij de diensten van uitstekende kwaliteit aan meer dan 1000 klanten. Ons bedrijf heeft de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 en de nationale industriële productievergunning overgegaan, die een uitvoeringsbasis voor de normalisatie van onze productkwaliteit en beheersprocessen vormt.

 

Beheersefficiency verder om te verbeteren en kosten te drukken, gebruiken wij hulpmiddelen zoals ERP en MES om digitaal beheer te bereiken. Dit maakt onze productie en beheers transparante processen, daardoor beter samenkomende klantenbehoeften en het voorzien van klanten van efficiëntere en rendabele oplossingen.

 

Zich verheugt op de toekomst, zullen wij de bedrijfsfilosofie van ‚win-win met klanten, werknemers, en het milieu‘ aanhangen, actief in de innovatie van de productportefeuille blijven in dienst nemen, en ernaar streven om milieuvriendelijkere, redelijke, en innovatieve plastic verpakkingsoplossingen tot stand te brengen.

 

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 1


 

OEM / ODM

Cheer Pack ondersteunt OEM-service bij verschillende soorten kunststofproductie

Hangt af van hoogwaardige professionele technici en geweldige moderne productieapparatuur, plastic producten in verschillende stijlen kunnen op maat worden gemaakt

En we kunnen volledige ondersteunende diensten aanbieden, zoals het maken van matrijzen, fabricage, verkoop en service na verkoop enz

We hebben veel geld geïnvesteerd in goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole in alle productiefasen, waardoor we de tevredenheid van de klant kunnen garanderen

R & D

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 0
Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 1
Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 2
Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD fabriek productielijn 3
 
Het toejuichingpak heeft R&D-workshop vele jaren vestigen, is het R&D-centrum bezig geweest met ontwikkeling,
 
inleiding, analyse, die nieuw product de ontwerpen, absorbeert nieuwe technologie. Het R&D-centrum introduceert
 
konden de internationaal geavanceerde materiaal en het testen instrumenten, zodat technisch en economisch verstrekken
 
het overleg, marketing informatie van nieuwe producten, onderneemt nieuwe vormontwikkeling. Zo speelt R&D
 
actieve rol in het verbeteren van wetenschappelijke onderzoekcapaciteit
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. OWEN
Tel. : +8613538716661
Fax : 86-20-36023227
Resterend aantal tekens(20/3000)