Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

        Toejuichingen de Verpakking is een professionele plastic verpakkende die onderneming bij de kruising van de Weg van Huadu Kongtai en Fenghuang-Road wordt gevestigd. Wij verzetten ons altijd Overpackaging en blijven in de innovatie van de productportefeuille investeren. Wij dienen hoofdzakelijk de schoonheidsmiddelen en de voedselindustrieën, en onze specialiteitproducten omvatten de Gespoten Tribune van de Spuitenzak GLB、 op de Klep、 Koffie die van de Zakken、 Koffie、 en de Valse Spijkeruiteinden verpakken.

 

         Het bedrijf werd gevestigd in 2007 en heeft een onafhankelijke afdeling van de vormontwikkeling, die scherp-randtechnologie en ontwerp, en onophoudelijk lancerings innovatieve producten toepassen. Momenteel, hebben wij meer dan 20 efficiënt productiemateriaal, dat niet alleen productiecapaciteit verzekert maar ook productiekwaliteit verzekert.

 

        Elk jaar, verlenen wij de diensten van uitstekende kwaliteit aan meer dan 1000 klanten. Ons bedrijf heeft de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 en de nationale industriële productievergunning overgegaan, die een uitvoeringsbasis voor de normalisatie van onze productkwaliteit en beheersprocessen vormt.

 

        Beheersefficiency verder om te verbeteren en kosten te drukken, gebruiken wij hulpmiddelen zoals ERP en MES om digitaal beheer te bereiken. Dit maakt onze productie en beheers transparante processen, daardoor beter samenkomende klantenbehoeften en het voorzien van klanten van efficiëntere en rendabele oplossingen.

 

        Zich verheugt op de toekomst, zullen wij de bedrijfsfilosofie van ‚win-win met klanten, werknemers, en het milieu‘ aanhangen, actief in de innovatie van de productportefeuille blijven in dienst nemen, en ernaar streven om milieuvriendelijkere, redelijke, en innovatieve plastic verpakkingsoplossingen tot stand te brengen.

 

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD


 

 

 

Leider in onderzoek en ontwikkeling

 

Het toejuichingenpak hecht belang aan onafhankelijke onderzoekt geest, onderzoek en ontwikkelings werd de investering jaar na jaar verhoogd, afmet specialisatie studerend bij het ontwerpen van nieuwe vorm, ontwikkelt praktischere en gevoeligere plastic pakproductie.

 

De plastic capsuleproductie behandelt vele toepassing: voedselgebied, drankgebied, schoonheidsmiddelengebied, Dagelijks Chemisch gebied, detergent gebied, specerijgebied, chemisch gebied, geneeskunde, landbouwgebied en ander gebied.

 

 

Nadruk bij de Innovatie

 

De innovatie is de essentiële bron om onderneming te houden bloeit, helpt het ook ondernemingen beter om goed met markt te worden, houdt concurrentievermogen. Zo ingespoten 20%-30% van opbrengst op onderzoekontwikkelingsteam. En juicht nu Pak toe verkreeg sommige intellectuele-eigendomsrechten, technologieoctrooien.

 

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD


 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

 

 

Nadruk op Kwaliteit

 

Het toejuichingenpak gelooft altijd dat de kwaliteit voor een onderneming essentieel is, aandringt bij het verstrekken van betrouwbare en stabiele kwaliteitsproducten aan alle klanten. Alle producten zullen strikt gecontroleerd worden door de kwaliteitscontroleafdeling van de fabriek vóór levering.

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

 

Nadruk op persoon

 

Het toejuichingenpak vestigt een perfect wetenschapsbeheersysteem, zullen de ervaren arbeiders nieuw personeel opleiden tot zij onafhankelijke verrichting hebben, onderzoek en ontwikkelingsteam, professioneel productieteam, scherp op de markt brengend team, uiterst nauwgezet de dienstteam hebben.

 

 

 

Houd bij zich het bewegen

 

Het toejuichingenpak streeft de leider van de plastic verpakkingsindustrie te zijn ernaar, om meer producten wijden te maken om verschillende groepen de behoeften van klanten te ontmoeten. Bovendien is ons verkoopnetwerk breed zowel bij binnenlandse markt en in het buitenland; De producten worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië, Azië, Zuid-Afrika en over de hele wereld. Het toejuichingenpak zal bij zich het bewegen houden.

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

 

 

 

Geschiedenis

 


 

2022

 

Om ons beter aan te passen aan de markt en het interne beheer, hebben we onze ERP, productiesite MES geüpdatet, ISO9001 verkregen, licentie voor de productie van voedselverpakkingen, enz.

 


 

2021

 

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben we onze productiefabriek in december verplaatst naar een nieuwe locatie, met een schaal van 13.000 vierkante meter, een bouwoppervlak van 7.000 vierkante meter, meer dan 20 extra apparatuur en een productiecapaciteit van 1.000.000.000 stuks per maand.

 


 

2018

 

Om aan de eis van toenemende bestellingen te voldoen, kochten we een geavanceerde en snelle injectiemachine met een waarde van 200.000 dollar.De productiecapaciteit van deze machine is super groot, kan ongeveer 550.000 producten in 24 uur produceren.

 


 

2017

 

Dit is een belangrijk en revolutionair jaar voor ons.Wij geloven dat we alleen met interne kracht externe kracht kunnen hebben.Daarom hebben we een adviesbureau ingehuurd om intern disruptieve managementhervormingen voor ons door te voeren.

 


 

2016

 

Maakte een nieuwe mal van maskeressence-spuit, die veel lof ontving.Om ons intellectueel eigendom te beschermen, hebben we een uiterlijkoctrooi toegepast op een maskeressence-spuit

 


 

2015

 

Eigen merk "JI MI SPACE" om de merkbekendheid en merkinvloed te vergroten.In hetzelfde jaar hebben we een afdeling opgericht speciaal voor het produceren van sluitmachines, want veel klanten hebben sluitmachines nodig.

 


 

2014

 

Om de producten en het imago van de onderneming beter te interpreteren, besluit u om het oorspronkelijke merk "Cxbottles" te wijzigen in "Cheer Pack" en met succes te registreren in SAIC.

 

Daarnaast zijn er verschillende grote injectiemachines en een productlijn toegevoegd, zoals een productlijn met ritssluitingen en handtassen.

 


 

2013

 

Bezit het merk "CM S" en heb het merkoctrooi toegepast.Dit merk werd veel gebruikt in opvouwbare drinkzakken voor buiten.

 

En in september werd het ministerie van Buitenlandse Handel opgericht.

 


 

2012

 

Voor de eis van productievolume introduceerde de fabriek in die tijd de meest geavanceerde automatische hotrunner-machines, de productcapaciteit en kwaliteit zijn aanzienlijk verbeterd

 


 

2011

 

Doe mee aan de Guangzhou Export Commodities Fair en kreeg een opmerkelijk succes.Het verkoopvolume van dit jaar overschreed.

 


 

 

2010

 

Fabriek opzetten en een eigen productlijn hebben, zoals tuitdop, maskercapsulebeker, koffiepadcapsule, productlijn voor eenrichtingsontgassingsklep.

 

Cheers Packing dringt altijd aan op "belofte waarmaken, gedrag moet richtlijnen hebben".Het personeel is verplicht om te doen als de slogan.

 


 

 

2009

 

Product uit de serie tuitdop ontwikkeld.

 


 

2008

 

Bereik strategische samenwerking met Libai Group, het beroemdste grondstoffenbedrijf in China.

 


 

2007

 

Guangzhou Cheers Packing CO., Ltd werd opgenomen in het Trade and Industry Bureau en vergroot de activiteiten in de flexibele verpakkingsindustrie, geregistreerd handelsmerk "Cxbottles".

 

 

 

Dienst

 

Wanneer kan ik de prijs krijgen? 

 

Als uw details genoeg zijn, zullen wij voor u binnen één uur op werktijd, citeren en zullen in ongeveer 10-12 uren op het van-werktijd citeren. 

 

Wij hebben over het algemeen de informatie als onderstaand nodig: de grootte, het materiaal, de toepassing, de bedragen, enz.   


 

Kan ik de steekproef om de kwaliteit te controleren ertoe brengen?

 

Zeker, is het o.k. De steekproef is vrij, klanten enkel behoefte om de vracht te betalen. En de steekproef zal door uitdrukkelijk binnen 24 uren worden verscheept  


 

Bent u fabriek of handelsbedrijf?

 

Wij zijn echte fabriek, kunnen de sterke productiecapaciteit evenals de onmiddellijk levering verzekering krijgen 


 

Kon u het ontwerp voor ons doen?

 

Ja, hebben wij professioneel team die rijke ervaring op plastic punten hebben die ontwerp &packaging, en allerlei vorm ontwikkelen, vertel ons vriendelijk het uw idee, zouden wij de prestaties overwegen en opmaakten het voor u


 

Wanneer zal de levertijd voor bulkproductie?

 

Het hangt van de ordehoeveelheid af en de ingewikkeldheid, zal normaal het ongeveer 7-10 dagen na krijgt de storting nemen


 

Betalingstermijnen

 

T/T, Paypal, Westelijke Union.30% storting vóór product, 70%-saldo vóór verzending


 

Handelstermijnen

 

FOB- Guangzhou/EXW Guangzhou/CIF


 

Verzendwijzen

 

1. DHL/UPS/Fedex/TNT voor Steekproeven

 

2. Door de Lucht of door Overzees voor bulkgoederen

 

3. Douanevrachtvervoerders of overeen te komen verzendwijzen.


 

Het verschepen tijd? 

 

DOOR OVERZEES
 

Europese Landen: 22-28 dagen, vrije het verschepen kosten voor LCL
 

De Verenigde Staten: Het westen -- 13-16 dagen, het Oosten --21-28 dagen
 

Brazilië: 28-30 dagen
 

Rusland: 20 dagen
 

Japan: 3 dagen
 

Gelieve te adviseren uw haven in uw onderzoek voor het citeren, specifiek zal citeren voor u.

DOOR UITDRUKKELIJK
 

DHL: Ongeveer 5-7days
 

UPS: Ongeveer 5-7 dagen
 

FEDEX: About6- 7days

DOOR DE LUCHT
 

ongeveer 5-7 dagen 


 

Ons voordeel

 

1. Verstrek professionele instructie met inbegrip van productengebruik, machineverrichting

2. De vrije steekproef is aangenaam

3. OEM is ja

4. Steun online wholesales

5. De aanbiedings volledige dienst van ontwerp en ontwikkeling, vorm het maken en productie aan tot marketing en de naverkoopdienst.

 

 

Ons Team

R&D-Afdeling

 

De Afdeling van het toejuichingenpak R&D is één van de meeste Afdeling, zijn 80% van ingenieur gediplomeerd van universiteit, heeft de majoor in vormspecialiteit, de meesten van hen 3 jaar ervarings bij het maken van vorm. Zij zijn bekwaam en volledig van innovatie kan de geest, maken volgens ontworpen ontwerp en het vereisen van grootte vormen

 

Marktafdeling

 

De marktafdeling, die marktonderzoek doen, en identificeert nieuwe klanten, verstrekt de efficiënte steun voor de Verkoopafdeling zich uitbreidt.

 

Verkoopafdeling

 

Communiceer met klanten over producten, kiest de hulpklant geschikt en verstrekt de beste oplossing, en communiceert met productieafdeling.

 

Productieafdeling

 

Het personeel van de productieafdelingverrichting leidt strikt op vóór in werking stelt de machine, zullen zij aandacht aan elke details, besteden om de kwaliteit te verzekeren.

 

QC Afdeling

 

De producten zullen strikt gecontroleerd worden, zullen de afwerkingsproducten vóór levering worden getest, om ervoor te zorgen zijn elke producten kwalificeren.

 

De Afdeling van de naverkoopdienst

 

Het concentraat vestigt snel, de professionele naverkoopdienst, het behandelende probleem van klanten en definitief het oplossen van het probleem, doel aan het krijgen van de vijfsterrendienst.

 

 

 

Buitenlandse handelsmanager:

Ms.Selfoli Chen

E mail:cheerspacking@outlook.com

MB: +86-13538716661

WhatsApp: +8613538716661

 

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. OWEN
Tel. : +8613538716661
Fax : 86-20-36023227
Resterend aantal tekens(20/3000)