Guangzhoutoejuichingen die Co., Ltd inpakken

De fabrikant van Plastiek spuit GLB, koffieklep, koffiecapsule, plastic peulen plastic handvat!   E-mail: sales01cpack@cxbottles.com tel.: 86 13809244286 Skype: selfoli Wechat: 13809244286 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD certificaten
China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD certificaten
Customers Reviews
Dit is mijn het tweede jaarsamenwerking met toejuichingpak voor spuiten, is Selfoli een goede persoon, dank voor haar Geduldige dienst en haar goede kwaliteitsproducten.

—— M. Paul

Met mijn tweede keer om toejuichingpak, met uw hulp en instructie te bezoeken, win ik meer marktaandeel.

—— M. Nitin

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Toejuichingpak
Export pct : 70% - 80%

2018

 

Om aan het vereiste van stijgende orden te voldoen, kocht geavanceerde en snelle injectiemachine die 200.000 dollars taxeren. De productiecapaciteit van deze machine is super groot, kan ongeveer 550.000 producten in 24 uren produceren.

 


 

2017

 

De de uitvoerorden zijn verdrievoudigd om de orden van klanten te beëindigen, ons fabrieksbegin om productregel en machineverbetering te hervormen, om leveringssnelheid te waarborgen.

 


 

2016

 

Maakte een nieuwe vorm van de spuit van de maskeressentie, wat veel lof ontvangen. om ons intellectuele eigendom te beschermen, pasten wij een verschijningsoctrooi van de spuit van de maskeressentie toe

 


 

2015

 

Eigen merk „JI MI RUIMTE“ om de merkvoorlichting en de merkinvloed te verbeteren. In hetzelfde jaar, richtten wij speciaal een afdeling voor het produceren van verzegelende machine, voor vele verzegelende machines van de klantenbehoefte op.

 


 

2014

 

om de het ondernemingsproducten en beeld beter te interpreteren, beslis het originele teken „Cxbottles“ te veranderen „Pak“ toejuichen, en met succes geregistreerd in SAIC.

 

In extra, voegde verscheidene grote injectiemachines en productregel, zoals ritssluiting, de productregel van het handtashandvat toe.

 


 

2013

 

Bezit het merk „C M S“, en het merkoctrooi toegepast. Dit merk werd wijd gebruikt in openlucht opvouwbare het drinken zak.

 

En in September, werd het ministerie van Buitenlandse Handel opgericht.

 


 

2012

 

Voor het vereiste van productievolume, introduceerde de fabriek de meest geavanceerde automatische hete agentmachines in die tijd, zijn de de productcapaciteit en kwaliteit zeer verbeterd

 


 

2011

 

Treed in de Guangzhou-Markt van Uitvoersartikelen toe, en kreeg een opmerkelijk succes. Dit overschreden jaarverkoopvolume.

 


 

 

2010

 

De opstellingsfabriek en heeft eigen productregel, zoals spuiten GLB, de kop van de maskercapsule, de capsule van de koffiepeul, één manier het ontgassen klepproductregel.

 

Toejuichingen de Verpakking dringt altijd op „levend tot belofte aan, moet het gedrag richtlijnen“ hebben. Het personeel moet als slogan doen.

 


 

 

2009

 

Het ontwikkelde product van de spuitenglb reeks.

 


 

2008

 

Bereik strategische samenwerking met Libai-Groep, die het beroemdste goederenbedrijf in China is.

 


 

2007

 

De Verpakkingsco. van Guangzhoutoejuichingen, Ltd werd opgenomen in de Handel en industriedienst, en verhoogt de flexibele verpakkingsindustriezaken, Gedeponeerd handelsmerk „Cxbottles“.

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Selfoli

Tel.: +0086-13809244286

Fax: 86-20-36023227

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)