Guangzhoutoejuichingen die Co., Ltd inpakken

De fabrikant van Plastiek spuit GLB, koffieklep, koffiecapsule, plastic peulen plastic handvat!   E-mail: sales01cpack@cxbottles.com tel.: 86 13809244286 Skype: selfoli Wechat: 13809244286 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Certifications
China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD certificaten
China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD certificaten
Customers Reviews
Dit is mijn het tweede jaarsamenwerking met toejuichingpak voor spuiten, is Selfoli een goede persoon, dank voor haar Geduldige dienst en haar goede kwaliteitsproducten.

—— M. Paul

Met mijn tweede keer om toejuichingpak, met uw hulp en instructie te bezoeken, win ik meer marktaandeel.

—— M. Nitin

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Toejuichingpak
Export pct : 70% - 80%

De Verpakkingsco. van Guangzhoutoejuichingen, Ltd werd opgericht in 2007, bezit drie merken is Toejuichingenpak, C.M.S, houtwolf. Aanhangend de ondernemingsgeest van „levend tot belofte, moet het gedrag richtlijnen“ hebben. Aangezien het opricht, concentreer me altijd op hoogte - kwaliteit en food-grade spuiten GLB, de capsule van de koffiepeul, van het capsulerecept pak, één manier het ontgassen Klep, verzegelende machine, ritssluiting, plastic zakklemmen, vloeibare spuitenzakken en andere plastic pakkettoebehoren.

 

De fabriek wordt gevestigd in het Noordenweg van #7 Xinlian, Banghu, Renhe-Stad, Baiyun-District, Guangzhou, de Provincie van Guangdong, China; Behandelt een gebied van bijna 3500 vierkante meters.

 

 

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

Leider in onderzoek en ontwikkeling

 

Het toejuichingenpak hecht belang aan onafhankelijke onderzoekt geest, onderzoek en ontwikkelings werd de investering jaar na jaar verhoogd, afmet specialisatie studerend bij het ontwerpen van nieuwe vorm, ontwikkelt praktischere en gevoeligere plastic pakproductie.

 

De plastic capsuleproductie behandelt vele toepassing: voedselgebied, drankgebied, schoonheidsmiddelengebied, Dagelijks Chemisch gebied, detergent gebied, specerijgebied, chemisch gebied, geneeskunde, landbouwgebied en ander gebied.

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

 

 

Nadruk bij de Innovatie

 

De innovatie is de essentiële bron om onderneming te houden bloeit, helpt het ook ondernemingen beter om goed met markt te worden, houdt concurrentievermogen. Zo ingespoten 20%-30% van opbrengst op onderzoekontwikkelingsteam. En juicht nu Pak toe verkreeg sommige intellectuele-eigendomsrechten, technologieoctrooien.

 

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

 

 

Nadruk op Kwaliteit

 

Het toejuichingenpak gelooft altijd dat de kwaliteit voor een onderneming essentieel is, aandringt bij het verstrekken van betrouwbare en stabiele kwaliteitsproducten aan alle klanten. Alle producten zullen strikt gecontroleerd worden door de kwaliteitscontroleafdeling van de fabriek vóór levering.

 

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

 

Nadruk op persoon

 

Het toejuichingenpak vestigt een perfect wetenschapsbeheersysteem, zullen de ervaren arbeiders nieuw personeel opleiden tot zij onafhankelijke verrichting hebben, onderzoek en ontwikkelingsteam, professioneel productieteam, scherp op de markt brengend team, uiterst nauwgezet de dienstteam hebben.

 

 

 

Houd bij zich het bewegen

 

Het toejuichingenpak streeft de leider van de plastic verpakkingsindustrie te zijn ernaar, om meer producten wijden te maken om verschillende groepen de behoeften van klanten te ontmoeten. Bovendien is ons verkoopnetwerk breed zowel bij binnenlandse markt en in het buitenland; De producten worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië, Azië, Zuid-Afrika en over de hele wereld. Het toejuichingenpak zal bij zich het bewegen houden.

 

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8

China Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD Bedrijfsprofiel 9

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Cheers Packing CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Selfoli

Tel.: +0086-13809244286

Fax: 86-20-36023227

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)